O zdravstvenoj zaštiti ne razmišljamo sve dok ubrzana i često stresna svakodnevica ne ostavi posljedice na našem zdravlju. Velik broj građana tako koristi (samo) osnovno zdravstveno osiguranje.

Mnogo manje njih zna sve pojedinosti i prednosti dobrovoljnih osiguranja, naročito dodatnog.

Osnovno i dopunsko osiguranje zajedno čine standard

Osnovno zdravstveno osiguranje obvezno je za sve s prebivalištem u Hrvatskoj te strance koji u njoj trajno borave. Prema Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje, čak 1,9 milijuna građana ima isključivo osnovno zdravstveno osiguranje.

Kod svakog odlaska liječniku, stomatologu ili pak boravka u bolnici zato moraju sudjelovati s 20% iznosa do pune cijene zdravstvene usluge, odnosno s participacijom u iznosu od 10 kuna.

Ugovorite li dopunsko osiguranje, participaciju za medicinsku dijagnostiku, specijalističke preglede, fizikalnu terapiju, eventualno bolničko liječenje te naknadu od 10 kuna po pregledu i izdanom receptu za lijek za vas će podmiriti HZZO. Međutim, zapravo ništa više od toga.

dodatno-zdravstveno-osiguranje-02
Uz policu dodatnog zdravstvenog osiguranja pokriveni ste kad zatrebate doista brz i kvalitetan pregled i dijagnostiku.

Želite li kvalitetnije medicinske usluge, ugovorite dodatno

Dodatno osiguranje zapravo je kategorija iznad kombinacije osnovnog i dopunskog. Ugovorite li ga, na raspolaganju imate veći opseg prava, viši standard usluge pa samim time kvalitetnije i povoljnije uvjete medicinske skrbi.

Uz policu dodatnog zdravstvenog osiguranja pokriveni ste kad zatrebate doista brz i kvalitetan pregled i dijagnostiku, rehabilitaciju ili pak bolničko liječenje, smještaj i prehranu.

Ugovaranjem takve police osvještavate i koliko je važno brinuti se o vlastitom zdravlju. Ponajviše se to odnosi na detaljne preventivne preglede, koje obavljate mnogo lakše i brže nego uz bazičnu zdravstvenu zaštitu.

Upoznajte prednosti nadstandardne zaštite

GRAWE VITAL predstavlja novu generaciju dodatnog zdravstvenog osiguranja, a ugovoriti ga može svaka osoba s obveznim osiguranjem i navršenih 14 godina života.

Programom po izboru ostvarujete brojne pogodnosti:

  1. Ne ovisite o dugim listama čekanja.
  2. Sami birate ustanovu, liječnika i specijalista.
  3. Dostupnija vam je skupa dijagnostika.
  4. Ostvarujete pravo na sistematski pregled.
  5. Imate mogućnost obiteljskog popusta.

Uz navedeno, individualno zdravstveno osiguranje GRAWE OPERATION pokrit će vam troškove u slučaju operativnog zahvata. Kad je u pitanju zdravstvena zaštita, na raspolaganju svakako imate niz mogućnosti koje dobro dođu, a nisu obuhvaćene osnovnim i dopunskim osiguranjem. Polica dodatnog zdravstvenog osiguranja izvrsno je rješenje kad si ih poželite priuštiti.

Iskoristite prednosti GRAWE VITAL dodatnog osiguranja.

Pripremite se na vrijeme za sve što život nosi.